ACTUACIONS

INTRODUCCIÓ

 

El fet de presentar el treball desenvolupat a les classes de dansa sobre un escenari, és una bona manera de formar i educar el nostre alumnat. El contacte amb el públic, el pesigolleig que recorre la panxa abans de sortir a ballar, el treball en grup, la il·lusió de compartir somnis, el fet de memoritzar les coreografies per ballar-les públicament… contribueixen a enriquirir el seu procès d’aprenentatge i afavorir la seva maduració personal, tant en l’àmbit socio-emocional com el psico-motriu.

Les actuaccions són una experiència única per a qui les protagonitza: donen seguretat, potencien l’autoestima i ajuden a seguir treballant per a millorar les seves capacitats.

TRIMESTRALS

  • Primer trimestre (d’octubre a desembre):
    • Abans del Nadal, participem en un projecte solidari organitzat per l’Associació dansadespí enllaç, és un acte solidari per a recaptar fons per a la recerca biomèdica de malalties dins de la campanya de la MARATÓ de TV3 DANSA SOLIDÀRIA AMB LA MARATÓ DE TV3
    • Tot just després de La Marató de TV3, també organitzem unes jornades de PORTES OBERTES de tots els grups de l’Espai.
  • Segon trimestre (de gener a març): Preparem el nostre alumnat per presentar-se a diversos concursos de dansa d’abast estatal.
  • Tercer trimestre (d’abril a juny):

BIANUALS

A banda de les actuacions trimestrals fixes, cada 2 anys organitzem el

  • FESTIVAL FI DE CURS.

També hi ballem cada dos anys o a FIRADESPÍ o a la DIADA DE LES ENTITATS.

PUNTUALS

Puntualment també participem en:

ACTUACIONS SOLIDÀRIES:
com la Gala de Creu Roja Juventut, o per recaptar fons davant de catàsfrofes naturals o provocades per l’home (terratrèmols, èxodes, etc,…)

FESTES VEÏNALS:
Festa de la tardor a l’Eixample, etc.